JOIN US!

Kortrijk weide | 14 Oktober 2023
van 13u tot 19u

Op deze pagina vind je meer informatie over toegang tot onze locatie, accommodatie, algemene voorwaarden en onze gedragscode.

FAQ

Bereikbaarheid

Met de auto
Nelson Mandelaplein 17, Kortrijk. Indien uw GPS dit adres niet herkent, kan je Burgemeester Lambrechtlaan (eventueel rondpunt Blekerstraat) ingeven. Betalende parking Kortrijk Weide: Om binnen te rijden, voer je steeds jouw bankkaart (Maestro, Visa of Mastercard)in aan de inritzuil. Bij het buitenrijden volstaat het dezelfde bankkaart terug aan de uitritzuil in te voeren. Het systeem berekent de juiste kostprijs en jouw parkeerbeurt is betaald.

De zone rondom Parking Kortrijk Weide is enkel toegankelijk voorvergunninghouders. Controle hierop gebeurt automatisch met behulp van camera'smet kentekenherkenning. Oprijden zonder vergunning heeft een GAS-boete van 58euro tot gevolg.

Gratis parking P+B Wembley: Gratis parkeren kan in de Moorseelsestraat 144 (950 meterwandelen). Vanaf deze parking kan je gratis met de bus richting Kortrijk Station (buslijn 42 en 62) en terug. De dichtstbijzijnde afstapplaats is dan 'De Appel'.

Met de trein
Het station van Kortrijk ligt op 850 meter van het Nelson Mandelaplein.

Met de bus
Neem aan het station lijn 4-6-40-42-52-53-60-61-62, stap af aan de Halte Kortrijk De Appel.

Eten en drinken

Tussen het gamen door je dorst lessen? We voorzien een bar in de centrale hal van Tranzit. Om hongerige magen te stillen zijn er voldoende handelszaken in de directe omgeving (centrum Kortrijk).

Toegankelijkheid

De locatie is toegankelijk voor rolstoelpatiënten. Het gebouw is ontworpen met de nodige faciliteiten en voorzieningen om mensen in rolstoelen comfortabel te kunnen ontvangen. Er is een aangepast toilet aanwezig. Dit toilet is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met een beperking, inclusief rolstoelgebruikers. Het is ruim, gemakkelijk toegankelijk en voorzien van de nodige hulpmiddelen om de zelfstandigheid en het comfort van gebruikers te bevorderen.

Toegankelijk
-heid

Adres: Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Met de trein: 10 minuten wandelen van Kortrijk station

Met de auto: Parking Weide, Nelson Mandelaplein of Parking Howest 4

Met de fiets: Ruime fietsenstalling voor het gebouw

Hotels & Accomodatie

Kortrijk biedt een verscheidenheid aan accommodatie en faciliteiten. Ga naar de website van de stad Kortrijk voor een overzicht van hotels in de buurt van de congreslocatie.